Lolli Pop - Soleo - Solkrämer


Används före solning.


För alla som ler, och älskar en underbar doft som omsluter sötman av sensualitet.

Denna härliga accelerator kommer garanterat att ge dig en läcker bronzad färg och en fantastisk lyster (det är hur tyrosin fungerar).

Tack vare användningen av kakaosmör, hampaolja och

monoi olja får din hud en solid injektion av näring och regenerering.

Den blir starkare och perfekt fuktad, mjuk och len.

Fantastiskt!

Passar alla hudtyper.

Summer Night - Soleo - Solkrämer


Används före solning.


För alla entusiaster av dans, livlig energi, värme och magin i en varm sommarnatt.

Låt Summer Night göra sin dans på din hud och täcka den med en intensiv, mörk solbränna (tack vare DHA och tyrosin) samtidigt som den ger en underbart doftande, intensiv vård.

Hampaolja, i kombination med aloe Vera, koffein, grönt te extrakt och mjölkproteiner kommer att göra underverk för att säkerställa att din hud är i gott skick.

Den kommer att återfukta ge fasthet och jämnhet, samtidigt som din hud återuppbyggs och återfuktas.

Passar endast personer med mörk hudtyp/ ofta solad hud.


Sunset Time - Soleo - Solkrämer

Används före solning.

För alla som vill bli fyllda av förundran!

Precis som bilden av en solnedgång kan glädja dig, så kommer Sunset Time att imponera dig med det snabba resultatet av en djup solbränna på din hud (på grund av DHA och valnötskalxtrakt).

Perfekt lättapplicerad och absorberas väl, vilket minimerar risken för streck på huden.

Har en övertygande doft som för tanken till en värld av komfort, glädje och avkoppling.

Denna sammansättning av beprövade, kraftfulla aktiva ingredienser inklusive alger, koppar, safflor olja och Aloe Vera har utmärkta fuktighetsgivande, närande och utjämnande egenskaper.


Passar endast personer med mörk hudtyp/ ofta solad hud.

Soleo – JUNGLE FRUIT

Bronzer12 x tanning lotion Används före solning –

Naturlig 12x bronzer, som innehåller koppar-accelerator och valnötsextrakt som direkt påskyndar solbrännan för snabbare, mörkare resultat! Innehåller unik blandning av aktiva komponenter för bättre UV-assimilering.

Återfuktar och förhindrar uttorkning för en djup och fin solbränna. Härlig doft av tropisk frukt som för ditt sinne till paradis stränder! Aktiva ingredienser: • DHA, Walnut extrakt – Bronzers som snabbt ger en mörk effekt och djup solbränna.• Aloe Vera,sunflower extract, grape extract -Återfuktar, lugnar och fördjupar hudtonen • Caffeine, Collagen – anti-aging Denna solkräm är anpassad för solarium men fungerar även utomhus om man vill bli brun snabbare.

Doft:Tropical Fruits Tub 100ml

Passar alla hudtyper

Tingle Bell - Soleo - Solkrämer


Används före solning.


För alla som längtar efter snabb effekt och en läcker bronzad nyans.

En solbränna som imponerar med dess intensitet och djup.

Tack vare ingredienserna DHA och metylnikotinat har Tingle Bell kraftfulla accelererande egenskaper och intensifierar resultatet av brun hud. Aloe Vera-extrakt, sheasmör och safflorolja ger din hy en rik, fuktgivande och utjämnande vård.

Koffein och grönt te extrakt bekämpar också fria radikaler och ger en anti-aging effekt.

Upptäck glädjen och tillfredsställelsen av att ha solkysst hud som också är i toppskick!


Obs! En stark stickning och rodnad i huden uppstår oftast, den är tillfällig och försvinner ungefär en timme efter appliceringen. Denna åtgärd förbättrar blodcirkulationen, syrebildning och gör att du kan få en ännu mer intensiv solbränna. Passar endast personer med mörk hudtyp/ ofta solad hud.

Hello Sun - Soleo - Solkrämer


Används före solning.


För alla som längtar efter solens strålande värme och solsken på huden.

För dem som älskar den vackra nyansen av en gyllenbrun hy.

Hello Sun! Fantastisk, full av accelererande tyrosin och massor av intensivt fuktgivande och regenererande ingredienser som verkar för att förlänga bronzingeffekten.

Du kommer att kunna njuta av perfekt omhändertagen och mjuk hud tack vare det höga innehållet av Aloe Vera, PCA-salt, vegetabiliska proteiner, kokosnötolja, kakaosmör och collagen.

Passar alla hudtyper

Bubble Gum - Soleo - Solkrämer

Används före solning.

För er som älskar bubbelgum, att göra bubblor lika stora som ballonger, ha ett gott skratt och köra igen för att göra en ännu större bubbla nästa gång! På samma sätt kommer denna kraftfulla Bubble Gum bronzer att ge dig mycket glädje och ge dig enorm tillfredsställelse, eftersom din hud blir vackert gyllenbrun (tack vare DHA) och effekten av en naturlig solbränna accelereras (tack vare tyrosin).

Skäm bort din hud med närande safflor olja, vitamin B, fuktgivande aloe Vera och vegetabiliska proteiner med fantastiska utjämnande egenskaper.

Det kommer att vara en glädje för alla dina sinnen.

Behöver vi säga mer? 

Passar alla hudtyper

Soleo – ORANGE CAKE

Accelerator tanning lotion Används före solning –

Intensiv solkräm med acceleratorer med hampaextrakt som påskyndar solbrännan för djupare, mörkare resultat som håller längre!

Aloe Vera-extrakt och saffranolja garanterar en vacker solbränna och återfuktar huden på djupet.


Njut av den härliga doften av färska, söta, mogna apelsiner! Aktiva ingredienser: • Tyrosin – Accelerator ger snabbt djup solbränna • Aloe Vera – lugnar och lindrar rodnad och irritation • Kakaosmör, thaitan monoiolja,Safflorolja – fuktgivande Denna solkräm är anpassad för solarium men fungerar även utomhus om man vill bli brun snabbare. Doft:Orange cake Tub 100ml

Passar alla hudtyper

Soleo Sandy candy


Utjämnar garvningsacceleratorn med den underbara, friska doften av morgonlagunen Stödjer den naturliga utvecklingsprocessen för garvning.

Berikad med kollagen och Shea-smör fuktar den intensivt och ger näring åt huden, vilket gör den smidig. Aloe vera och kamomill har exceptionellt lugnande och smekande inflytande. AKTIVA INGREDIENS: L-tyrosin, koppar, Aloe Vera, Hamp Oil, wit.E, koffein, sheasmör, kollagen, grönt textrakt.

Passar alla hudtyper


Till sist! Skönhetsskapare för multitasking.

DIN ÖNSKAN: Att känna dig bekväm i din hud. Att inte låtsas vara något eller någon.

Att gilla din kropp för att kunna säga: "Jag är vacker som jag är!"

VÅRA FYLLNING: Vi vet hur vi tar hand om din hud effektivt. Vi kan uppfylla din önskan om en perfekt slät, fast och perfekt fuktad, regenererad och förstärkt hud. Dessa inkluderar aloe vera juice, shea och kakaosmör, hampolja, grönt te, B-vitaminer som förbättrar hudfunktionen, hjälper till att hålla kvar vatten i vävnaderna och förbättra epidermalbarriären.

Dessutom stöder koffein mikrovasculatur och triglyceridförbränning för att minska celluliter på samma gång.

GEMENSAM PLEASURE: av det faktum att vardagen nu luktar krämig vanilj, att huden återfår sitt fantastiska skick, att den är perfekt fuktad och skyddad mot snabbare åldrande. "

Öppettider:

Mån-fre:

14:00 - 21:00

Lördag:

13:00 - 19:00

Söndag:

Stängt

Besöksadress:

Klarinettgatan 3

421 39, Västra Frölunda

Göteborg

Telefonnummer:

 

031 45 80 45

Under sommaren och storhelger kan våra öppettider variera. Se mer information på våra sociala medier: